Es gribēju nomest drusku svaru.Atradu internetā interesantu piedāvājumu.
Piezvanīju kompānijai un pieteicos viņu programmai - 5 dienās nomest 5 kilogramus. Nākamajā dienā atskanēja zvans pie durvīm - tur stāv apburoša, atlētiska, 19-gadīga beibe no tās pašas firmas. Pilnīgi kaila, vien kājās Nike botas un ap kaklu aplikta zīme. Uz zīmes rakstīts - "ja noķersi - dabūsi".

Neko daudz nedomājot, metos šai pakaļ. Pēc pāris kilometru noskriešanas, es padodos. Nākamās četras dienas notiek tas pats - atnāk tā pati meitene, es skrienu šai pakaļ. Piektajā dienā nosveros - tiešām, pazaudēju 5kg 5 dienu laikā, kā solīja kompānija.
Atkal piezvanu tai pašai kompānijai, un piesakos programmai, kura piedāvā zaudēt 10kg 5 dienu laikā. Nākamajā dienā ierodas sieviete, vēl skaistāka par iepriekšējo. Kaila, kājās Reebok botas un ap kaklu tā pati zīme. Es pa taisno metos šai pakaļ, bet kā jau iepriekšējo reizi - nenoķeru. Tas turpinās arī nākamās četras dienas - mans sniegums un forma gan uzlabojās, taču sievieti noķert neizdodas. Piektās dienas beigās konstatēju, ka tiešām zaudēju vēl 10kg.
Nolēmis iet uz pilnu banku, es atkal zvana kompānijai, un piesakās 7 dienu/25kg programmai.
- "Vai esat drošs?", jautā kompānijas pārstāvis, "Šī ir mūsu stingrākā programma!"
- "Noteikti!", es atbildu, "Es nekad neesmu juties labāk!"
Nākamajā dienā atkal atskan zvans pie durvīm, bet par lielu izbrīnu, priekšā stāv kails, atlētiskas miesas būves vīrietis, rozā botās, un ap kaklu aplikta zīme "Ja noķeršu, būsi mans!"
Tanī dienā es zaudēju vairāk kilogramu nekā iepriekšējās programmās.