F-GLVD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

F-GLVDIeiet

descriptionRobertsL X Erkils - Diss Neidam EmptyRobertsL X Erkils - Diss Neidam

more_horiz
[04.01. 04:33] Beness: Aye,Izmaksā man šito ierakstu Kreksi Bļa....

Kā tu vari sevi saukt par mūziķi,ja tev mūzika ir svešvārds?
Naudu slauc no meitenēm,tu man blakus pat nestāvi,es nahuj visiem mutes aizvēršu-tu paliksi viens,sapratīsi ka tev ir dirsā kad satikšu uz ielas,katra tava jauna dziesma-mana lirika,lūdzies par pitaku ierakstu atvičaju na pidar,un tavi draugi nav draugi,un tava nauda nav nauda,mani draudi ir draudi,un tie ir patiesi dauni,tavs konta atlikums-tavas muteres alga,esi bariga to mēs redzēsim kad šķīdīs tev galva,uz asfalta paliks pēdas,tu varbūt atčohnīsies tad,kad jau būs par vēlu,man aiz muguras mani cilvēki,zini RAFA masīvu,tos pediņus izslauka kā suka,bļeģ reids pa naktīm,tu esi pilnīga nulle,mans reps ir vardarbība,uzsākt beefu ar mani tā ir pašnāvība...es ceru ka tu saproti,uz bīta turēties grūti,ar savu repu tu sevi aproc,vel dziļāk un dziļāk,un ja vien visi zinātu ka tev uz sejas vairāk tonālā kā sīkajām slampām,valkā fake botas,un pērc pusdienas uz parādu,tava dzīve uz meiteņu rēķina,un naudas tev nav,fočē muteres naļiku,un sauc to par savu un neviena dziesma nav tava,tu pizģī un pērc,labāk nebūtu repojis,bet gan auklējis bērnus,tev knapi 19,sīkajiem hujovijs tēvs,visiem pohuj tāpat dzīve lētāka par lētu,un tu ģērbies kā pediņš,plus vel krāso uzacis,pizģī telefonus,esi fake,pidar uzmanas,mana pilsēta viena mīlestība,RAFA ģimene,lai tu nedabūtu pa galvu iesaku nēsāt ķiveri,tev bail līst ārā,jo visur tev grib sadauzīt galvu,es tevi nosistu vēlreiz,ja tu piedzimtu no jauna,klausoties tavas dziesmas-Krek nu ko tu čīksti?
Gribi fītu,kāda tēma?-protams mīlestība,un vari turpināt saukt sevi par īstu,šai dziesmai tekstu es tev varu aizsūtīt par brīvu.....
[04.01. 04:42] Beness: Citi audzē prātu,kamēr tu tikai parādu,tie ir tavi draugi,paļubom viena palāta,tad kad tu raudi tev ir melns zem acīm,tu kviec tā kā cūka,tad kad es tevi dauziju,pietiek ar papīru,lai sagrieztu tev vēnas,apkārt ir pabiras kas izplata sērgu,paskaties acīs ko patiesība rāda,tu kā kārtējais sūds,kas lien ārā no ādas....
Nahuk tagad aug divi Krekera bērni?
Es ceru viņi nerepos tieši tā kā tēvs,invalīdu pensija ir viss kas tev palicis,nomaksā rēķinu,ja gribi lai tev palīdz,to ko tu dari,tas pat īsti nav reps,tak attopies pidar,tev blatot nav vērts,atmazgā liriku-tas nav nemaz tik grūti,tu zodz pat no mātes,pēc tam piedošanu lūdz,pēdējie vārdi,ko tu dzirdi no manis,pēc šī seko kulaks,kas rotā tev acis...

descriptionRobertsL X Erkils - Diss Neidam EmptyRe: RobertsL X Erkils - Diss Neidam

more_horiz
Ko pīpējam ?
privacy_tip Permissions in this forum:
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
power_settings_newLogin to reply